Wij organiseren

BIJEENKOMSTEN

Maandelijks organiseren wij events, trainingen en workshops voor onze leden. Verkoopverhalen zijn hier verboden. Wij delen oprechte eindgebruikerservaringen en informeren je over de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Geregeld nemen we een kijkje in de keuken bij een van onze leden om te zien hoe zij de gebouwautomatisering geregeld hebben. Leden bepalen de inhoud en worden ondersteund door de Raad van Advies. Daarnaast organiseren we eens in de twee jaar het Building G100 Event.

Meer over de organisatie

AL ONZE TRAININGEN IN ÉÉN OVERZICHT

25-11-2020

NEN 2767; Conditiemeting van gebouwen, de methodiek

Tijdens de training wordt duidelijk gemaakt op welke gebieden NEN 2767 wordt toegepast en hoe de methodiek werkt.

 03-02-2021

I-Training Wet- & Regelgeving Arnhem

Krijg in één middag alle relevante informatie over de nieuwe wet- en regelgeving voor bestaande gebouwen en installaties.

09-02-2021

I-Training Wet- & Regelgeving Nieuwegein

Krijg in één middag alle relevante informatie over de nieuwe wet- en regelgeving voor bestaande gebouwen en installaties.

06-04-2021

BACnet Basis Training

In één dag leer je de basis functionaliteiten van BACnet en krijg je inzicht in hoe BACnet samenwerkt met andere protocollen (KNX en LON). Eventueel is er nog een BACnet vervolgtraining voor professionals.

20-04-2021

BACnet Pro Training

De BACnet Training voor Professionals is een vervolg op de theoretisch Basis Training. De nadruk ligt op de updates van BACnet en praktijkopdrachten uitgevoerd met diverse fabricaten regelapparatuur.

najaar 2021

Workshop Opstellen PvE & leveranciersselectie

Leer in twee dagen om tot een gedegen Programma van Eisen (PvE) te komen en de juiste leveranciers te selecteren voor gebouw gebonden voorzieningen.

AL ONZE EVENTS IN ÉÉN OVERZICHT

17-11-2020

Energietransitie bij Artis

De energietransitie is een onderwerp dat veel van onze leden bezighoudt. Hoe pak je dit aan? Dierentuin Artis is goed op weg om helemaal energieneutraal te worden. Daarom organiseren wij in het najaar van 2020 een event bij Artis over de “energietransitie” (FastLane).

30-11-2020

Webinar – Ventilatie in gebouwen ten tijde van COVID-19

Op 30 november organiseert CREME Nederland samen met TVVL en de Building G100 van 15.30 tot 17.00 uur een webinar over de ventilatie in gebouwen ten tijden van COVID-19.

21-01-2021

De technische installaties van Markthal Rotterdam

Wie kent het niet? De indrukwekkende Markthal in Rotterdam. Een lust voor het oog en zeker ook voor de maag. Maar achter dit fantastisch gebouw zit enorm veel techniek. En daar zijn wij in geïnteresseerd. Op 21 januari 2021 brengt de Building G100 een bezoek aan de Markthal Rotterdam.

voorjaar 2021

Kijkje in de keuken van distributiecentrum AH Zaandam

Het nieuwe distributiecentrum van Albert Heijn in Zaandam is indrukwekkend. AH is de eerste supermarkt in Nederland die een gemechaniseerd distributiecentrum voor houdbare producten heeft. De Building G100 is uitgenodigd om de technische installaties te komen bekijken.

07-10-2021

Building G100 Event 2021

De vakbeurs voor gebouwautomatisering & -managementsystemen over Smart Buildings, Adaptive buildings, Duurzaamheid  en GBS as a service in De Woonindustrie te Nieuwegein.

03-10-2019

Building G100 Event

Eens in de twee jaar organiseren we Building G100 Event; hét event (beurs) over gebouwautomatisering &-managementsystemen voor en door eindgebruikers. Onze leden bepalen het concept en de thema’s. Aanbieders (leveranciers, fabrikanten, installateurs, system-integrators en adviseurs) tonen hier hun innovaties en geven lezingen over het thema.

 02-04-2019

Nationaal Militair Museum Soest

Het aanbestedingstraject (DBFMO) van het Nationaal Militair Museum is uniek. Heijmans is voor 25 jaar verantwoordelijk voor het beheer en het onderhoud aan het museum. De opdrachtgever (RVB) is verantwoordelijk voor de collectie en Heijmans voor het gebouw. In april kregen we een rondleiding en de inzicht in het DBFMO contract.

 29-01-2019

Rondleiding hypermodern datacenter Amsterdam

Over een aantal jaar zijn datacenters verantwoordelijk voor 20% van de totale energievoorziening. In een persoonlijke rondleiding kregen we inzicht in een fascinerende wereld vol met techniek. Denk hierbij aan de energievoorziening, security en natuurlijk de technische (klimaat)installaties. En alles wordt aangestuurd vanuit het GBS dat centraal staat.

 19-11-2018

Wet- en regelgeving van technische installaties

Op 19 november organiseerde de Building G100 samen met Sertum het event “Maatregelen voor technische installaties om te voldoen aan de huidige wet- en regelgeving”. Er waren ruim 100 leden aanwezig bij ASR in Utrecht.

 05-10-2018

Rondleiding Schiphol en LVNL

Een dag om nooit te vergeten. Wanneer kom je daar nou? Achter de schermen en in de keuken kijken bij de technische installaties van Schiphol, KLM en Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL).