wij organiseren

BIJEENKOMSTEN

Maandelijks organiseren wij events, trainingen en workshops voor onze leden. Verkoopverhalen zijn hier verboden. Wij delen oprechte eindgebruikerservaringen en informeren je over de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Geregeld nemen we een kijkje in de keuken bij een van onze leden om te zien hoe zij de gebouwautomatisering geregeld hebben. Leden bepalen de inhoud en worden ondersteund door de Raad van Advies. Daarnaast organiseren we eens in de twee jaar het Building G100 Event.

meer over de organisatie

AL ONZE TRAININGEN IN ÉÉN OVERZICHT

12-02- 2020

I-Training Wet- & Regelgeving

Krijg in één middag alle relevante informatie over de nieuwe wet- en regelgeving voor bestaande gebouwen en installaties.

 31-03-2020

BACnet Basis Training

In één dag leer je de basis functionaliteiten van BACnet en krijg je inzicht in hoe BACnet samenwerkt met andere protocollen (KNX en LON). Eventueel is er nog een BACnet vervolgtraining voor professionals.

09-04-2020 en 16-04-2020

Workshop Opstellen PvE & leveranciersselectie

Leer in twee dagen om tot een gedegen Programma van Eisen (PvE) te komen en de juiste leveranciers te selecteren voor gebouw gebonden voorzieningen.

14-04-2020

BACnet Pro Training

De BACnet Training voor Professionals is een vervolg op de theoretisch Basis Training. De nadruk ligt op de updates van BACnet en praktijkopdrachten uitgevoerd met diverse fabricaten regelapparatuur.

AL ONZE EVENTS IN ÉÉN OVERZICHT

 13-06-2019

Belang technisch beheer van WKO installaties

Op 13 juni organiseert de Building G100 in samenwerking met het Gebruikersplatform Bodemenergie een event over het belang van goed technisch beheer van klimaatinstallaties met bodemenergie (WKO). We organiseren dit in de middag op het hoofdkantoor van Sanquin in Amsterdam (Plesmanlaan 125).

 03-10-2019

Building G100 Event 2019

De vakbeurs voor gebouwautomatisering & -managementsystemen over Smart Buildings, Adaptive buildings, Duurzaamheid  en GBS as a service in De Woonindustrie te Nieuwegein.

UITGELICHT

BuildingG100event

3 oktober van 10.00 tot 18.00 uur

De Woonindustrie in Nieuwegein

De vakbeurs voor gebouwautomatisering
& -managementsystemen

 

Smart Buildings | Adaptive buildings |
Duurzaamheid | GBS as a service |

lees meer

EEN TERUGBLIK
2019 EVENTS

This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token for buildingg100 is not valid or has expired. Feed will not update.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.

 29-01-2019

Rondleiding Datacenter A’dam

Over een aantal jaar zijn datacenters verantwoordelijk voor 20% van de totale energievoorziening. Maar iedereen wil graag dat alle informatie per direct beschikbaar is. Wat zit hier precies nu achter? En waar gaat het in de toekomst naar toe?

 02-04-2019

Nationaal Militair Museum Soest

Het aanbestedingstraject van het Nationaal Militair Museum is uniek. Het consortium onder leiding van Heijmans heeft de pitch gewonnen en heeft het museum en alle daarbij behorende objecten gebouwd.