Skip to main content
CONTACTGEGEVENS

Martijn Beckers
06-83087707

Vincent van Goghlaan 65
4907 PH Oosterhout
info@BuildingG100.nl

PLATFORM

We betrekken onze leden nadrukkelijk bij de inhoud en koers van de Building G100. De Raad van Advies behartigt de belangen van onze leden. Zij bepalen mede de inhoud van onze events. De dagelijkse organisatie van ons platform en de events ligt bij het secretariaat.

Behartigt de belangen van de leden

RAAD VAN ADVIES

Voor vragen en opmerkingen

SECRETARIAAT

Building G100 is onderdeel van Capstones BV. Martijn Beckers is in 2014 begonnen met dit initiatief en beschouwt het platform dat hij groot heeft opgericht als zijn 2e kindje.

Capstones is Engels voor sluitsteen; dé steen binnen het bouwwerk die alles aan elkaar verbindt en bij elkaar houdt. De missie van Capstones is ook het verbinden van mensen. Wij staan voor passie, onafhankelijkheid en betrouwbaarheid en leveren drie diensten: conferences, leads en platforms.

Meer over Capstones BV
Het kennisnetwerk bestaat 7 jaar

Historie Building G100

Op donderdag 19 juni 2014 vond de oprichtingsbijeenkomst plaats van de Building G100 in de Lunettenkazerne in Vught. Tijdens deze bijeenkomst met ongeveer 60 aanwezige personen werd het DNA van de Building G100 bepaald: een leveranciers onafhankelijk eindgebruikersplatform voor gebouwautomatisering en -managementsystemen.

0
bedrijfsleden
0
persoonsleden
0
bijeenkomsten
0
opgericht
0
trainingen
0
%
eindgebruikers
Ben je overtuigd?

Klaar om je kennis te vergroten?

Schrijf je vandaag nog in en ervaar alle voordelen als lid van de Building G100

Schrijf je in!