Skip to main content
CONTACTGEGEVENS

Martijn Beckers
06-83087707

Vincent van Goghlaan 65
4907 PH Oosterhout
info@BuildingG100.nl

LEDEN

Onze leden houden zich bezig met het management, beheer en onderhoud van gebouwautomatisering en -managementsystemen. Onder deze systemen verstaan we de tools om installaties te bedienen en te beheren, zoals klimaat, verlichting en bewaking.

ONZE LEDEN

SAMENWERKINGSVERBANDEN

Building G100 werkt nauw samen met verschillende partners uit het veld van gebouwautomatisering en -managementsystemen. Met onze partners organiseren we een aantal mooie events. We delen kennis over de marktontwikkelingen en trekken samen op om de belangen van de manager gebouwautomatisering te behartigen.

Partner

SERTUM

Sertum is hét register van gekwalificeerde deskundigen op het gebied van vastgoedonderhoud en -beheer. In 2018 kwam de Building G100 in contact met Sertum voor een event over de wet- & regelgeving voor technische installaties. Bekijk de after-movie.

Inmiddels is er een intensieve samenwerking en organiseren we samen jaarlijks de interactieve training “Wet & Regelgeving bestaande gebouwen en installaties”. Hier praten we onze leden bij over alle actuele wet- en regelgeving.

meer over Sertum
Partner

BACnet Interest Group Europe

BACnet is een datacommunicatieprotocol voor gebouwautomatiseringssystemen en staat voor Building Automation and Control Network. Het is een ASHRAE, ANSI en ISO gestandaardiseerd protocol en dé wereldwijde open standaard.

De Building G100 heeft als enige partij de licentie om in Nederland & België de officiële BACnet Basis Training te verzorgen. Meer info hierover is te vinden op deze site.

meer over BACnet
Partner

NSVV

NSVV (Nederlandse Stichting voor Verlichtingskunde) is het onafhankelijke kenniscentrum voor licht en verlichting. Zij delen en verbinden hun kennis via publicaties, workshops, congressen en samenwerkingsverbanden.

Samen met de NSVV organiseren we in 2020 een compleet verzorgde 2-daagse reis naar de wereldbeurs “Light+Building” in Frankfurt.

meer over NSVV
Partner

TVVL

TVVL is het kennisplatform binnen de installatietechniek en telt ruim 500 bedrijfsleden. Aangesloten zijn specialisten zoals technisch adviseurs, installateurs, onderzoekers, architecten, fabrikanten, leveranciers en studenten.

De eindgebruiker is niet vertegenwoordigd bij TVVL. En juist hierom is de samenwerking gezocht. Met de Expertgroep Gebouwbeheer- en Automatisering is geregeld contact over alle innovaties en ontwikkelingen.

meer over TVVL