Skip to main content

I-TRAINING WET- & REGELGEVING

Aanvang: 14.00 uur
Locatie: Kinepolis Jaarbeurs
Plaats: Utrecht

Op 17 mei organiseren wij samen met Sertum de interactieve training (i-Training) wet- & regelgeving bestaande gebouwen en installaties 2022. Deze i-Training vindt plaats in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht, waar tevens de VSK wordt georganiseerd. Zo kan je ’s ochtends een bezoek brengen aan deze installatiebeurs om vervolgens ’s middags deze i-Training te volgens. Zo sla je twee vliegen in één klap.

De wet- en regelgeving wordt steeds complexer en is voortdurend aan verandering onderhevig. Met deze i-Training krijg je in 3 uur alle relevante informatie over de actuele wet- en regelgeving voor bestaande gebouwen en installaties. Wat is er nieuw, waar moet je extra op letten en wat zit eraan te komen. Experts geven tips en spijkeren je op een praktische wijze bij.

Inhoud van de i-Training
Centraal staat de actuele wet- en regelgeving waarbij verwezen wordt naar het zakboekje “Wet- en regelgeving bestaande gebouwen en installaties 2022″. Hoe pas je dit boekje toe, waar moet je op letten en wat is actueel?
Voorafgaand aan de sessie ontvang je een link waarmee je uitleg krijgt over de opbouw van de wet- en regelgeving, dit is de basistraining. Tijdens de live sessie gaan de docenten in op de toepassing, de handhaving en de borging in de organisatie. Uiteraard ontvang je bij deelname dit zakboekje.

Datum en locatie
De i-Training vindt plaats in bioscoop Kinepolis Jaarbeurs Utrecht om 14.00 uur. Uiteraard houden we rekening met alle COVID-19 maatregelen.

Deelnemen
Leden van de Building G100 kunnen deelnemen aan de fysieke i-Training voor € 195,00. Niet-leden betalen € 395,00. Het zakboekje is uiteraard inbegrepen, alsmede de link naar de online basistraining die je vooraf online kunt volgen. Alle prijzen zijn excl. BTW en gelden per persoon.

Aanmelden via via de Building G100 NetwerkApp of door te mailen naar info@BuildingG100.nl.

Ook niet-leden kunnen deelnemen aan onze workshops en trainingen. De kosten van deze training bedragen €395,-.
Meld je aan via onderstaande link!

AANMELDEN NIET-LEDEN

Leden kunnen zich aanmelden via de Building G100 NetwerkApp.

Check hier

WAT DEELNEMERS VINDEN VAN DEZE TRAINING

Eindelijk een handvat in het oerwoud van wet- en regelgeving voor technische installaties.

Johan van den HeuvelServicemanager FM, Beheer en Onderhoud Vastgoed PGGM

Fijn dat er een zakboekje is als naslagwerk. Jaarlijkse deze training volgen en je blijft up-to-date.

Peter KwekkeboomTechnisch Manager, Yask Facility Management

Fijn om te ervaren dat zoveel organisaties stoeien met de uitdaging omtrent wet- en regelgeving.

Toon HendrickxMaintenance Manager, Breda University of Applied Sciences